Η Μαριέλα Νησωτάκη, scout στην αγγλική Νόριτς, είναι η καλεσμένη στο 15ο επεισόδιο του Fanatico Podcast, για μια κουβέντα γύρω από τα ατόφια ταλέντα στη Λατινική Αμερική και τις ιστορίες από τα ταξίδια της.

Η ανακάλυψη ταλέντων στη Λατινική Αμερική μοιάζει ως μια υπέροχη δουλειά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Και είναι. Η Μαριέλα Νησωτάκη το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η Ελληνίδα της Premier League, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Νόριτς, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από τη Σουόνσι και έχοντας περάσει από την Ελλάδα για τον Ατρόμητο, έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με την αναζήτηση ποδοσφαιριστών από το μαγικό κομμάτι της αμερικανικής ηπείρου.

Οι 30 θεοί του Ελληνικού Ποδοσφαίρου σε περιμένουν να τους γνωρίσεις

Η Μαριέλα έχει ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, έχει παρακολουθήσει από κοντά αγώνες συλλόγων και εθνικών ομάδων, έχει επισκεφτεί προπονητικά κέντρα, έχει μιλήσει με προπονητές, παίκτες, ατζέντηδες. Απολύτως φυσιολογικά, γνωρίζει πολύ καλά τόσο την ποδοσφαιρική κουλτούρα της Νότιας Αμερικής, όσο και το κοινωνικό κομμάτι, καθώς για να προχωρήσει μια ομάδα στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή πλέον δεν αρκεί μια απλή παρακολούθηση των πεπραγμένων του εντός αγωνιστικού χώρου.

Χρειάζεται να γνωρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο για τον χαρακτήρα του, για τα μη αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, για το περιβάλλον στο οποίο δείχνει το ταλέντο του, για την προσαρμοστικότητα και αρκετούς ακόμα τομείς που συντελούν στο να χαρακτηριστεί μια μεταγραφή επιτυχημένη.

Η Μπάλα στην Κερκίδα | Ένα αληθινό μυθιστόρημα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της ομάδας σου

Η Νησωτάκη είναι η καλεσμένη στο 15ο επεισόδιο του Fanatico Podcast, για ένα ταξίδι στα άδυτα του scouting στη Νότια Αμερική. Οι εμπειρίες της από κάθε χώρα και οι ιδιαιτερότητες, οι εμπειρίες από τα γήπεδα, καθώς και προσωπικές ιστορίες από γήπεδα, στα οποία η κατάσταση μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει.

Παράλληλα, η scout της Νόριτς ξεχωρίζει ταλέντα από την ευρύτερη περιοχή και θυμάται ιστορίες από φαβέλες και παιχνίδια που στην Ευρώπη, μοιάζουν περισσότερο με σενάριο ταινίας!

Ακούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας!

What's your reaction?

Excited
2
Happy
0
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in:Podcast