Ανήμερα των γενεθλίων της Ρίβερ Πλέιτ, ο Θάνος Σαρρής φιλοξενεί στο 13ο επεισόδιο του Fanatico Podcast τον Μίλτο Δόνδωρο, έναν Έλληνα που έχει τρέλα για τους Μιγιονάριος, tattoo το σήμα τους και όμορφες ιστορίες για εκείνους, καθώς και τον λάτρη του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Παναγιώτη Παπαδημητρίου. Μια ηχητική διαδρομή σε γνωστές και άγνωστες στιγμές από την Banda.

Υπάρχουν σύλλογοι που η επίδρασή τους δεν γνωρίζει σύνορα, έχουν οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Για την ιστορία, τους τίτλους, τους οπαδούς τους, για τις ομάδες που άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ιδρύθηκε στις 25 Μαΐου του 1901 και έκλεισε 120 χρόνια ζωής, είναι μια από αυτές. Το ένα συστατικό του Superclasico, του μεγαλύτερου ντέρμπι στον κόσμο. Το αντίπαλον δέος της Μπόκα Τζούνιορς και ένα βασικό κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή και στη Λατινική Αμερική συνολικά.

Οι 30 θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου σε περιμένουν να τους γνωρίσεις!

Ο Μίλτος είναι ένας οπαδός που γνώρισε ακριβώς αυτή την επίδραση. Παρότι Έλληνας, «κόλλησε» το μικρόβιο των Μιγιονάριος σε τέτοιο βαθμό, που δεν χάνει παιχνίδι τους, έχει κάνει tattoo το σήμα τους, έχει αναγκάσει γείτονες να φέρουν… αστυνομία σε Superclasico, ενώ ακόμα και στα χρόνια που το internet δεν είχε τη σημερινή του διάδοση, κατάφερνε να βρίσκει τρόπο για να έρχεται σε επαφή με την αγαπημένη του ομάδα!

Μαζί με τον Παναγιώτη Παπαδημητρίου, ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα όσα συμβαίνουν εκεί, είναι οι καλεσμένοι στο 13ο επεισόδιο του Fanatico Podcast, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Ρίβερ Πλέιτ. Άγνωστες ιστορίες από τα πρώτα της χρόνια, οι μεγάλες προσωπικότητες, το σήμερα που είναι μια από τις καλύτερες περίοδοι της ιστορίας της και αρκετές ακόμα ιστορίες οπαδικής τρέλας με ελληνικό χρώμα, για έναν σύλλογο που έμαθε από νωρίς να αφήνει το σημάδι του.

Η μπάλα στην κερκίδα | Ένα αληθινό μυθιστόρημα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της ομάδας σου

Ακούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in:Podcast